12. konference o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu

Veterinární a farmaceutická univerzita Brno společně s Ústřední veterinární správou SVS ČR a Štátnou veterinárnou a potravinovou správou SR pořádají 12. konferenci o zdravotní nezávadnosti výroby a zpracování potravin živočišného původu.

 

Konference se zaměří na aktuální problematiku v oblasti bezpečnosti potravin v České i Slovenské republice. A je určena nejen odborné veterinární veřejnosti, ale také odborné veřejnosti státních a soukromých institucí z oblasti veterinářství a pracovníkům z oblasti obchodu.  

 

Účastníci konference uslyší aktuální příspěvky, které přednášející zaměří na veterinární hygienickou legislativu, bezpečnost potravin, ochranu spotřebitele, označování potravin živočišného původu, regionální potraviny, doplňky stravy i účinky reklamy na spotřebu potravin.

 

Konference se koná 26. února v kinosálu 102 administrativní budovy BVV a je součástí mezinárodních gastronomických veletrhů SALIMA v Brně. Účastníci konference budou mít na gastronomické veletrhy volný vstup.

 

Informace o registraci a program konference naleznete zde.

google+
Palackého tř. 1946/1, 612 42 Brno, Česká republika, tel. 541 561 111, vfu@vfu.cz, ID datové schránky: y2cj9e8, elektronická podatelna: podatelna@vfu.cz